Un nou succes pentru Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica

 

Joi 1 martie 2018, la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, a avut loc faza județeană a Olimpiadei Corale la care a participat și Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica dirijat de domnul profesor Alexandru Zaharia și acompaniat la pian de eleva Amelia Frișan din clasa a VI-a A.

Prestația lor pare să-i fi impresionat pe membrii juriului, ca dovadă fiind obținerea locului I, calificându-se astfel mai departe la etapa interjudețeană a Olimpiadei Corale Naționale, care se va desfășura pe data de 17 martie la Timișoara.

Felicitări tuturor elevilor care fac parte din Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica și au contribuit la acest succes, părinților acestora care îi sprijină în participarea la activitățile corale, precum și domnului profesor Alexandru Zaharia. Le dorim pregătire fructuoasă și mult succes pentru următoarea etapă, convinși fiind că ne vor reprezenta cu cinste în continuare.

Cei care doresc să urmărească prestația Corului Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica din 1 martie o pot face accesând link-ul cu video de pe youtube:https://www.youtube.com/watch?v=NNZJH3HtatU

 

Comments are closed.