Tabăra premianților

Ca în fiecare an, și vara acesta, elevii merituoși au fost răsplătiți de către Primăria Pecica și Consiliul Local cu o tabără gratuită. Astfel, în perioada 20-25 august anul curent un număr de 18 copii, premianții claselor V-VIII, au participat într-o tabără la Păltiniș. Coordonator de grup a fost  prof. Petra Berindea și profesori însoțitori Elisabeta Andronie și Lunițs Irean.

Scopul taberei a fost unul educativ programul incluzând: vizitarea Cetății Alba Iuia, vizitarea orașului Sibiu, (Muzeul de Științe Naturale, centrul vechi cu toate obiectivele). De asemenea copiii au fost la Grădina Zoologică și la Arka Park. S-a profitat de vremea frumoasă și grupul a urcat și la Cota 1570, cu telescaunul, o adevărată aventură!

În fiecare seară s-au desfășurat activități instructiv – educative și de agrement, organizat în incinta taberei. Devenită o tradiție, ultima seară de tabără a inclus concursul de cultură generală, prin care elevii au demonstrat că și-au îmbogățit bagajul de cunoștințe și au meritat pe deplin aventura unei tabere minunate.  

Tot în aceeași perioadă, acolo s-a mai aflat un grup de copii din Republica Moldova, cu care pecicanii noștri s-au împrietenit și au desfășurat și activități comune.

 prof. Camelia Chifor

 

 

 

Comments are closed.